Afbeelding

Siveo toont veerkracht en speelt weer gelijk

Sport 626 keer gelezen

BERKENWOUDE/ZEGVELD • Siveo heeft zaterdag opnieuw veerkracht door tegen een sterke tegenstander in blessuretijd nog een remise te bereiken. Terwijl Perkouw net na de thee mogelijkheden kreeg om de 2-1 voorsprong uit te breiden knokte het team van Jos Verweij zich in het laatste kwart knap terug tot 2-2.

Vanaf het eerste fluitsignaal ontspon zich in Berkenwoude een leuk open duel. Beide teams kregen mogelijkheden op de openingsgoal maar Siveo was het eerst doeltreffend. Nog in het eerste kwartier was het goaltjesdief Gerwin Verlaan die een splijtende pass van Rick Wilbrink netjes verzilverde (0-1). Perkouw reageerde attent en kreeg ook mogelijkheden. Toch moest de 1-1 komen vanuit een vrije trap van buiten het strafschopgebied. Gedreven door de rugwind werd goalie Erik Streng kansloos gelaten. Nog voor de pauze kwam Perkouw op voorsprong toen hun spits ongehinderd een voorzet van de flanken kon afronden (2-1).

Perkouw leek in de eerste fase van de tweede helft te beslissen. Het kreeg in die fase mogelijkheden om de voorsprong uit te breiden. Toen dat niet lukte toonde Siveo in het laatste kwart nog eens haar veerkracht. Met ingebrachte frisse krachten werd Perkouw onder druk gezet. Het kreeg de beloning pas in de 95e minuut. De gedreven ingeschoven verdediger Niek van der Wagt bereikte na knap doorzetten topscorer Gerwin Verlaan en die tikte heel beheerst binnen (2-2). Voor Siveo een broodnodig puntje in de strijd tegen de versterkte degradatie.

Siveo laat punten glippen bij Ona Sport 13 mei, 13:01
Kontakt Mediapartners, hier vertegenwoordigd door (v.l.n.r.) Hein Plenge, Martin Lens en Sandra de Leeuw slaan dit najaar de handen ineen met AnneMarie Visser van EditieGroeneHart.nl voor KNST
Samenwerking EditieGroeneHart.nl en Kontakt Mediapartners voor promotie van kunst en cultuur in de regio Nieuws 13 mei, 10:41
• Het voertuig van het slachtoffer raakte flink beschadigd.
Afbeelding
Vorig jaar kwart meer schuurinbraken in Utrecht, dus wees op je hoede Nieuws 10 mei, 11:11