• Beeld uit de wedstrijd Siveo-VEP.
• Beeld uit de wedstrijd Siveo-VEP. Foto: aangeleverd

Sterk Siveo walst over VEP heen

Sport 849 keer gelezen

ZEGVELD • Siveo was zaterdag tegen VEP vrijwel de gehele wedstrijd de baas en trakteerde de Woerdenaren op een afgetekende 3-0 nederlaag. 

De ploeg uit Zegveld kwam al met overduidelijke intenties uit de startblokken. Het won vrijwel alle persoonlijke duels en kreeg ook al snel de beloning. In de tiende minuut reageerde Rob Hoogeveen attent op een onnavolgbare actie van Gerwin Verlaan (1-0). 

Hielen
Siveo bleef daarna domineren, kreeg ook kansen maar het eindschot bleef te vaak achterwege. Net voor de thee was het toch raak. De vrijwel ongrijpbare Gerwin Verlaan liet een aantal verdedigers zijn hielen zien en het was dit keer Luuk Bregman die de 2-0 kon binnentikken.

Na de pauze bleef het Siveo dat de lakens uitdeelde en het wist ook meteen weer veel kansen te scheppen. Zij waren dit keer echter niet besteed aan goaltjesdief Gerwin Verlaan. Hij werd door zijn medespelers regelmatig in een kansrijke positie gemanoeuvreerd, maar het vizier stond niet op scherp. 

Het leidde ertoe dat de beslissing pas viel in de 69e minuut. Een dieptepass van Luuk Bregman bereikte de sprintende Harm Visser die genadeloos hard diagonaal raak schoot (3-0).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Siveo laat punten glippen bij Ona Sport 13 mei, 13:01
Kontakt Mediapartners, hier vertegenwoordigd door (v.l.n.r.) Hein Plenge, Martin Lens en Sandra de Leeuw slaan dit najaar de handen ineen met AnneMarie Visser van EditieGroeneHart.nl voor KNST
Samenwerking EditieGroeneHart.nl en Kontakt Mediapartners voor promotie van kunst en cultuur in de regio Nieuws 13 mei, 10:41
• Het voertuig van het slachtoffer raakte flink beschadigd.
Bromfietsster gewond na aanrijding met bus 112 11 mei, 17:05
Afbeelding
Als je niet meer beter wordt, hoe doe je dat? Nieuws 10 mei, 18:00
Afbeelding
Jubileum Orkest van het Groene Hart, kom genieten! Nieuws 10 mei, 16:00
Afbeelding
Reünie op de Rembrandt van Rijnschool, kom je ook? Nieuws 10 mei, 14:00
Afbeelding
St. Patrick's Day gaat weer voor vuurwerk zorgen Nieuws 10 mei, 12:30
Afbeelding
Vorig jaar kwart meer schuurinbraken in Utrecht, dus wees op je hoede Nieuws 10 mei, 11:11